perevirka-viiskovo-oblikovykh-dokumentiv-demchenko-rozpoviv-pro-kilkist-vidmov-v-peretyni-kordonu

Перевірка військово-облікових документів: Демченко розповів про кількість відмов в перетині кордону

 • 30974 переглядiв

Кількість відмов чоловікам у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа зменшилася до 20-30 осіб на день. З 17 липня загалом відмовлено 1300 особам, з них 317 - через відсутність документа.

Останніми днями кількість  відмов чоловікам в перетині кордону через відсутність військово-облікового документа тримається на рівні 20-30 осіб. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко під час брифінгу в Media Center Ukraine, передає УНН.

Демченко  повідомив, що 17 липня, коли при перетині кордону почали діяти додаткові умови для чоловіків щодо наявності військово-облікового документа, кількість відмов становила 87. Однак за його словами надалі кількість відмов через відсутність військово-облікового документа значно зменшилася.

Ті категорії чоловіків, які й до цього мали право на перетин кордону, – хтось приїхав на кордон просто забувши свій військово-обліковий документ, хтось дійсно його не мав. Але в подальші дні кількість відмов через відсутність військово-облікового документа значно зменшилася й останніми днями тримається на рівні 20-30 осіб

– розповів Демченко.

За словами Демченка, загалом, з 17 липня і до сьогодні кількість відмов на державному кордоні була на рівні 1300 осіб, 317 з яких – саме через відсутність військово-облікового документа.

Доповнення

З 17 липня наявність військово-облікового документа при перетині кордону обов’язкова для всіх чоловіків віком від 18 до 60 років. Документ може бути як паперовий, так і в електронній формі.

Популярні

Новини по темі

У Харкові горить будинок після удару ворожим КАБом

 • 22693 переглядiв