ukenru
parye-perekonuvatimut-zrobiti-sobi-khimichnu-kastratsiyu-v-interesakh-rf-kuleba

ПАРЄ переконуватимуть зробити собі "хімічну кастрацію" в інтересах РФ - Кулеба

 • 9066 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Впливові сили на чолі з Генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом і однією дуже сильною країною на черговій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, яка стартує сьогодні, сильно переконуватимуть ПАРЄ зробити собі "хімічну кастрацію" в інтересах Росії. Про це заявив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"З понеділка стежте за ПАРЄ. Буде чергова битва. Попередні ми виграли. Але цього разу дуже впливові сили на чолі з Турбйорном Ягландом і однією дуже сильною країною (усіх назву у разі їх перемоги) будуть особливо сильно переконувати Асамблею зробити собі "хімічну кастрацію" в інтересах РФ", - написав Кулеба.

Нагадаємо, весняна сесія ПАРЄ проходитиме з 8 по 12 квітня у Страсбурзі. Асамблея розгляне прохання про термінові дебати на тему "Бюджетної кризи в Раді Європи".

Додамо, за словами Генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда, цього року мине два роки після того, як Росія перестала виплачувати внески в РЄ.

У грудні у ПАРЄ вирішили пом'якшити санкції, які можуть застосовуватися до її членів, серед іншого це рішення стосується Росії.

Українські Національні Новини

Політика