partyzany-vyiavyly-peremishchennia-rls-imbyr-v-okupovanomu-krymu

Партизани виявили переміщення РЛС "Імбир" в окупованому Криму

 • 33549 переглядiв

Партизанський рух "АТЕШ" виявив і розкрив факт переміщення на військовий аеродром в окупованому Джанкої (Крим) радіолокаційного комплексу 9С19 "Імбір", який збирає дані про повітряні цілі для командних пунктів ППО.

Радіолокаційну систему 9С19 "Імбир", яка збирає дані про повітряні цілі та передає їх на командні пункти військ ППО російської армії, виявили учасники партизанського руху "АТЕШ" в окупованому Джанкої, передає УНН.

 Деталі

"АТЕШ" фіксує РЛС окупанта в Джанкої"

 - ідеться в повідомленні.

Як повідомляють у своєму Telegram учасники партизанського руху, техніка окуппанта потрапила в ДТП, деякий час залишалася на місці, і потім відбулося переміщення даної РЛС, - агенти "АТЕШ" стверджують, що вказали точні координати цієї техніки на військовому аеродромі.

Довідково

РЛС 9С19 "Імбир" - радянська самохідна радіолокаційна станція секторного огляду зі складу ЗРС "С-300В". Саме вона збирає дані про повітряні цілі і передає їх на командні пункти військ ППО російської армії. Є дуже важливим елементом ворожої ППО.

Доповнення

Дуже символічно, що на техніці висить біло-синьо-білий прапор. Ми діємо, щоб росія стала безпечною для її сусідів. Здійснити це можна лише поваливши російську армію і вигнавши її з України. 

- повідомляє публікація "АТЕШ".

Нагадаємо

кадировські підрозділи займаються грабунком на шахті Бутівка, що в Ясинуватському районі Донецької області, ріжуть мідь і потім вивозять на продаж. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

До польотів на F-16 до літа будуть готові 12 українських пілотів - NYT11.03.24, 10:08

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Партизани виявили переміщення РЛС "Імбир" в окупованому Криму

     • 33549 переглядiв

    Намагався загасити сухостій : на Житомирщині загинув чоловік

     • 31619 переглядiв

    Курс валют на 11 березня: гривня девальвувала на 5 копійок

     • 29649 переглядiв