partyzany-provely-rozvidku-viiskovoho-shpytaliu-u-sevastopoli-atesh

Партизани провели розвідку військового шпиталю у Севастополі – "АТЕШ"

 • 23599 переглядiв

Українські партизани провели розвідку військового шпиталю в окупованому Севастополі, отримавши від пораненого російського солдата інформацію про те, що за тиждень туди прибуде понад 400 поранених, причому важкопоранених відправлять до цивільних шпиталів, а решту змусять повернутися до виконання бойових завдань.

Українські партизани в окупованому Севастополі провели розвідку військового шпиталю. Агенти дістали інформацію від пораненого вс рф, про кількість втрат на фронті. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Деталі

Військовослужбовець росії розповів, що за тиждень у госпіталь прибуло понад 400 осіб. Важких поранених приймають і розкидають цивільними лікарнями, а решту відправляють назад до підрозділів на "реабілітацію", на якій вони змушені ходити на бойові завдання.

Координати: 44.6019330, 33.4378757

Рашистам сильно не вистачає особового складу через постійні "м'ясні штурми", які влаштовує командування вс рф. Обурення серед російських військових зростає з кожним днем і вони все більше замислюються про те, заради чого вони воюють і чому до них таке скотинне ставлення,

- зазначають партизани.

Партизани розвідали тренувальну базу рф на Луганщині - "АТЕШ"10.07.24, 12:55

Популярні

Новини по темі