parlamentskiy-komitet-znovu-ne-pidtrimav-skasuvannya-zaochki-nardep

Парламентський комітет знову не підтримав скасування "заочки" - нардеп

 • 12809 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Профільний комітет Верховної Ради вчергове не підтримав скасування заочної форми навчання, повідомила у п'ятницю голова підкомітету з питань вищої освіти, народний депутат Юлія Гришина, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні під час засідання комітету з питань освіти, науки та інновацій ми вдруге виключили норму про скасування заочної форми навчання. Цього разу із законопроєкту №10177 щодо розвитку освітніх траєкторій та вдосконалення освітнього процесу у вищій освіті", - вказала Гришина у Telegram.

Раніше

У вересні ВР запропонували скасувати заочну та вечірню форми навчання.

Через місяць Кабінет міністрів підтримав свій законопроєкт, який запроваджує фундаментальні зміни у вищій освіті, зокрема, відмову з наступного року від "заочки".

8 листопада ВР проголосувала законопроєкт №10092, але пункт про скасування заочної і вечірньої форм навчання з нього попередньо виключили. Виключити цей пункт рекомендували члени освітнього комітету під час розгляду законопроєкту 13 жовтня, повідомляла УНН Юлія Гришина, вказавши тоді, що заочну і вечірню форму навчання не скасовано.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У російському курську повідомляють про потужні вибухи: що відомо

     • 43633 переглядiв

    У росії оголосили в розшук Пашинського та Дещицю

     • 15758 переглядiв