ostanni-shist-epizodiv-korony-dostupni-na-netflix-somoho-sezonu-ne-bude-detali

Останні шість епізодів "Корони" доступні на Netflix, сьомого сезону не буде: деталі

 • 34418 переглядiв

Останні шість епізодів "Корони" вийшли на Netflix, завершивши серіал шостим сезоном, без планів на сьомий, оскільки автор художньої постановки дотримується "правила 20-річної історичної дистанції".

Після семи років і 60 епізодів культовий серіал "Корона" офіційно завершується шостим сезоном. У листопаді на Netflix вийшли перші серії шостого сезону "Корони". Сьогодні на Netflix стане на платформі стане доступною друга частина серіалу. Про це пише УНН із посиланням на The Washington Post та News Yahoo.

Деталі

Створений Пітером Морганом, серіал Netflix розповідає про правління королеви Єлизавети II протягом 50 років. Шостий сезон британської королівської драми демонструє події кінця 1990-х та початку 2000-х років: його було вирішено розділити на дві частини, перша з яких вийшла у середині листопада, а наступні серії було обіцяно через місяць.

Перша частини шостого сезону, сфокусована на образі принцеси Діани; крім того йдеться про стосунки принца Чарльза та Камілли Паркер Боулз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барбі" та "Опенгеймер" потрапили до добірки найкращих фільмів 2023 року: хто ще в топі за версією AFI

Друга частина шостого сезону відбувається після відомих трагічних подій - глядачі будуть спостерігати за Вільямом, який намагається знайти свій шлях у новій реальності без матері; буде представлений образ Кейт Міддлтон, а також весілля принца Чарльза і Камілли Паркер Боул.

Що стосується акторів, роль королеви Єлизавети продовжує грати Імельда Стаутон. Роль 20-річного принца Гаррі в серіалі грає молодий актор Лютер Форд. Домінік Вест в останній частині змінив Джоша О’Коннора у ролі принца Чарльза. Також слід нагадати, що у першій частині шостого сезону, роль Діани зіграла Елізабет Дебікі, замінивши Емму Коррін.

Чому не вийде в сьомий сезон

У 2020 році творець "Корони" Пітер Морган оголосив, що п'ятий сезон буде останнім, хоча спочатку планував, що серіал триватиме шість сезонів. Однак пізніше того ж року Морган оголосив, що насправді буде шість сезонів шоу, оскільки, плануючи п'ятий сезон, вони зрозуміли, що їм потрібен ще один сезон, щоб віддати належне глибині історії того періоду.

Коли ми почали обговорювати сюжетні лінії п'ятого сезону, незабаром стало зрозуміло, що для того, щоб віддати належне багатству і складності історії, ми повинні повернутися до початкового плану і зробити шість сезонів

 - пояснив він.

При цьому, з самого початку створення шоу Пітер Морган вказував, що у нього є "правило 20 років", згідно з яким він хотів би зупинити шоу на тому етапі історії, який був за 20 років до того, де ми знаходимося зараз.

У мене в голові є правило 20 років. Це достатній час і достатня відстань, щоб дійсно зрозуміти щось, зрозуміти його роль, зрозуміти його позицію, зрозуміти його актуальність

- сказав він.

Тож, схоже, що королівського весілля шанувальники у серіалі не побачать. Але слід зазначити, що Морган натякнув у нещодавньому інтерв’ю виданню Variety, що має кілька ідей щодо спін-офів і, можливо, приквела серіалу.

Доповнення

"Корона" — це художня постановка, яка від початку пов’язана з реальними подіями, але створена за власним сценарієм. Серіал часто змішує факти, іноді додаючи щось нове.

Нагадаємо

Зірка серіалу "Корона" Елізабет Дебікі відтворила культову фотосесію принцеси Діани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошено претендентів на "Золотий глобус": лідери за номінаціями "Барбі", "Оппенгеймер", а також "Вбивця квіткового місяця" і "Бідолахи"

Ігор Тележніков

Культура

    Популярні

    Новини по темі