olimpiada-2024-ukrainski-sportsmeny-posily-piate-mistse-u-synkhronnykh-strybkakh-u-vodu

Олімпіада-2024: українські спортсмени посіли п'яте місце у синхронних стрибках у воду

 • 13050 переглядiв

Кірілл Болюх та Олексій Середа зайняли 5 місце у синхронних стрибках з 10-метрової вишки на Олімпіаді в Парижі. Спортсмени визнали, що результат їх розчарував, але не втрачають оптимізму.

Українські спортсмени Кірілл Болюх та Олексій Середа посіли п'яте місце у синхронних стрибках у воду з 10-метрової вишки серед чоловіків, передає УНН із посиланням на НОК.

За даними НОК, наразі це найвища позиція для збірної України на Іграх у Парижі у тих видах спорту, де розігрували медалі.

"Я зробив помилку в п'ятому стрибку на 5 балів. Вона була незначною, але все одно їй вистачило, щоб судді знизили оцінку. Та й інші стрибки, звісно, можна було виконати краще. Щодо справедливості суддівства, то не можу з впевненістю сказати, тому що поки що не дивився свої стрибки. Але за відчуттями оцінювали нормально, не скажу, що щось занижували — в п'ятому стрибку це повністю моя помилка", — зауважив Олексій Середа.

Олімпіада-2024: дзюдоїстка Білодід вилетіла в 1/8 фіналу29.07.24, 13:29

"Було певне хвилювання перед Олімпіадою, як я і очікував. Але воно не було таким сильним. Я зробив все можливе, що міг, що казали тренери. Але результат на табло", — так прокоментував виступ дебютант Олімпіади Кірілл Болюх.

Обидва спортсмени зазначили, що результат їх розчарував. Проте хлопці не втрачають оптимізму, а Олексій Середа навіть встигав жартувати: "З китайцями нереально конкурувати. На жаль, поки я не бачу можливості їх обігнати, — прокоментував спортсмен домінацію збірної Китаю у стрибках у воду і зазначив, — нам потрібно додавати ще один стрибок, щоб набирати таку ж суму балів, як і вони: вони стрибають 6, а ми — 7".

Ольга Харлан вийшла у чвертьфінал Олімпіади-202429.07.24, 15:32

Популярні

Новини по темі

Ольга Харлан вийшла у чвертьфінал Олімпіади-2024

 • 12787 переглядiв