okupanty-zbilshyly-kilkist-zakhysnykh-barzh-bilia-kerchenskoho-mostu-do-30

Окупанти збільшили кількість захисних барж біля Керченського мосту до 30

 • 23099 переглядiв

Окупанти продовжують нарощувати захист Керченського мосту, встановивши понад 30 барж.

російська влада продовжує збільшувати кількість барж біля Керченського мосту для його захисту, зараз їх понад 30. Про це повідомляє видання "Крим. Реалії" з посиланням на аналітика відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африк, пише УНН.

Деталі

Аналітик опублікував у своєму обліковому записі в соцмережі X супутникові знімки різних періодів. Вони свідчать про збільшення кількості захисних загороджень до кінця липня.

росія продовжує розміщувати баржі вздовж Кримського мосту, щоб вони були бар'єром проти безпілотників ВМС України. На останніх знімках мосту видно понад 30 барж поблизу,

- йдеться у повідомленні.

Доповнення

Наприкінці червня повідомлялося, що російські сили встановили другу лінію бонових загороджень біля Керченського мосту з 21 баржі й кілька місяців біля опор Керченського мосту монтують, очевидно, пірси.

За даними Центру журналістських розслідувань, росія почала будувати надводний захист Керченського мосту 7 травня та продовжує це робити сьогодні. Вона облаштовує ешелоновану систему бонових загороджень для захисту від атак.

Буданов: ракети ATACMS можуть зруйнувати Керченський міст24.06.24, 04:46

Популярні

Новини по темі

Україна очікує зібрати 27 млн тонн ранніх зернових

 • 25563 переглядiв