okupanty-vykorystovuiut-fizionomistiv-pid-chas-obshukiv-dlia-prydushennia-ukrainskoho-oporu-v-melitopoli-fedorov

Окупанти використовують фізіогномістів під час обшуків для придушення українського опору в Мелітополі - Федоров

 • 33605 переглядiв

Російські силовики в Мелітополі прослуховують розмови та проводять обшуки за допомогою фізіогномістів, щоб виявити обман або приховані почуття серед мешканців, посилюючи репресії на окупованих територіях.

Ворог продовжує тероризувати українців на тимчасово окупованих територіях. Зокрема в Мелітополі окупанти слідкують за розмовами жителів міста, а потім приходять до них з обшуками в компанії фізіогномістів. Про це в ефірі телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров, пише УНН.

Приблизно вже два тижні ворог зі своїми фсбшниками та росгвардійцями також застосовують людей, які вміють читати міміку. Вони це роблять, щоб під час перевірок розуміти обманює людина, чи не обманює, або що насправді вона відчуває

- сказав Іван Федоров.

Деталі

На думку Федорова, таких "спеціалістів" ворог, щоб сильніше тиснути на мешканців тимчасово окупованих територій.

Українське підпілля організовує паралельну систему медичної допомогу на окупованих територіях – ЦНС17.12.23, 15:49

За його словами, щоб придушити спротив на ТОТ ворог почав вживати й інші "нестандартні заходи". Зокрема, фіксують випадки підслуховування в громадських місцях. А потім саме до тих жителів, в розмовах яких було почуто проукраїнські настрої, загарбники приходять з обшуками разом з фізіогномістами.

Нагадаємо

Раніше Іван Федоров повідомляв, що на окупованих територіях склалася катастрофічна ситуація з охороною здоров'я. Там присутній дефіцит якісних ліків та сучасного обладнання, а також не вистачає лікарів.

Ганна Оніщенко

Війна

Популярні

Новини по темі

Німеччина розмістить близько 5 тис. військових у Литві

 • 25783 переглядiв