okhorontsia-kyivskoho-tsumu-zvilneno-za-sprobu-vyhnaty-uchasnykiv-aktsii-free-azov

Охоронця київського ЦУМу звільнено за спробу вигнати учасників акції Free Azov

 • 27101 переглядiв

Охоронця ЦУМу в Києві звільнено за спробу вигнати учасників акції Free Azov з приміщення. Керівництво універмагу вибачилося за інцидент та наголосило, що не існує правил, які забороняють відвідувачам висловлювати свою думку.

Охоронця київського ЦУМу звільнено через те, що він намагався вигнати із приміщення учасників акції Free Azov. Про це повідомляє ЦУМ Київ, передає УНН.

Деталі

ЦУМ Київ вибачився за дії свого співробітника служби безпеки, який намагався вигнати учасників акції Free Azov з приміщення універмагу. Керівництво закладу заявило, що не розділяє приватну думку охоронця і провело службове розслідування, після якого він більше не працює в ЦУМ Київ.

Ми вважаємо дії співробітника служби безпеки універмагу абсолютно неприпустимими, після службового розслідування даний співробітник більше не працює в ЦУМ Київ

- Команда ЦУМ Київ.

Команда ЦУМу висловила глибоке обурення інцидентом та наголосила, що не існує жодних правил, які забороняють відвідувачам висловлювати свою думку. У заяві підкреслюється, що універмаг підтримує проєкти на вшанування пам'яті загиблих воїнів та на підтримку героїв. Адміністрація ЦУМу принесла вибачення за ситуацію і запевнила, що вживає заходів для запобігання подібним випадкам у майбутньому.

Free Azovstal Defenders: нападник збірної України Роман Яремчук підтримав захисників Маріуполя 23.06.24, 02:21

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

На Житомирщині під час пожежі загинула літня жінка

 • 17981 переглядiв

Мелоні пообіцяла відновити співпрацю Італії з Китаєм

 • 100884 переглядiв