ohp-oskarzhyv-zminu-zapobizhnoho-zakhodu-odnomu-z-pidozriuvanykh-u-spravi-shchodo-zakupivli-boieprypasiv

ОГП оскаржив зміну запобіжного заходу одному з підозрюваних у справі щодо закупівлі боєприпасів

 • 21618 переглядiв

Генеральна прокуратура оскаржила рішення про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою на особисте зобов'язання для одного з підозрюваних у кримінальній справі про закупівлю боєприпасів для армії.

Офіс генерального прокурора подав апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду, якою одному з підозрюваних у кримінальному провадженні щодо закупівлі боєприпасів для армії було змінено запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов’язання. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомили в ОГП.

Як зазначили в Офісі генпрокурора, основною підставою для подачі апеляції стало те, що суддя 15 березня розглядав клопотання про зміну запобіжного заходу за участі лише представників сторони захисту, без участі прокурорів та підозрюваного. Також підставою для оскарження рішення прокурори називають те, що обраний судом запобіжний захід не забезпечить ризики у кримінальному провадженні.

"Враховуючи викладене, Офісом Генерального прокурора до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду подано апеляційну скаргу на вищевказане рішення суду першої інстанції", - повідомили в ОГП.

Про кого саме з підозрюваних йде мова в ОГП не уточнили.

Популярні

Новини по темі