ukenru
odeskiy-gotel-nemo-prokomentuvav-skidannya-nechistot-u-more-i-zvyazok-z-komandoyu-trukhanova

Одеський готель "Немо" прокоментував скидання нечистот у море і зв'язок з командою Труханова

 • 76045 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Популярний в Одесі готель - дельфінарій "Немо" прокоментував звинувачення городян в зливі каналізації в море, повідомляє УНН.

Цитата:

"Готель "Немо" не скидав ніяких відходів у море. Утилізація всіх відходів здійснюється в міську каналізацію згідно з договором на послуги водопостачання та водовідведення", -сказано у відповіді готелю на запит УНН.

Звинувачення городян там вважають чорним піаром.

"Відео, яке було знято на відстані 500 метрів від ресепшена "Немо" і поширено в мережі, щоб негативно вплинути на імідж готелю, ніяким чином не відноситься до діяльності підприємства і є маніпулятивною спробою поширення чорного піару", - вважають у "Немо".

У свою чергу готель перекладає вину на злив незрозумілої рідини в море на Службу з надзвичайних ситуацій.

"Відбувався захід, присвячений Дню захисту дітей, який організовувався Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, в рамках благодійної акції на підтримку 6-ти місячної Аліси Шевчик з діагнозом спінальна м'язова атрофія, дочки піротехніка ГСНС, за адресою: м. Одеса, пляж Ланжерон (нижня тераса). В період проведення даного заходу з метою демонстрації можливості сучасного пожежогасіння співробітниками ГУ ДСНС в Одеській області було використано гасіння пожежі з використанням піни. На нашу думку, в результаті цього заходу, що проходив на пляжі Ланжерон, піна, яка потрапила у воду разом зі стічною дощовою водою в неділю, стала підставою для необґрунтованих звинувачень", - розповіли в "Немо".

Окремо в готелі прокоментували зв'язок з першим заступником міського голови Одеси Михайлом Кучуком.

"Згідно з договором оренди між власником будівлі, розташованої за адресою: м. Одеса, пляж "Ланжерон", 25 і орендарем, діяльність з надання готельних послуг здійснює організація, яка жодним чином не пов'язана з заступником Одеського міського голови", - стверджують у "Немо".

Доповнення

За інформацією УНН, готель "Немо" в даний час проводить реконструкцію будівлі - за фактом просто розширює територію всупереч приписам Держархконтролю. З судових матеріалів відомо, що забудовою займаються дві компанії "Нерум" і "Нептун-Біла Сфера". Причому компанія "Нерум" безпосередньо належить сім'ям Кисловських і Кучуків.

Андрій Кисловський - депутат Одеської міськради з партії мера Геннадія Труханова "Довіряй справам". Михайло Кучук - перший заступник мера Труханова з питань будівництва.

4 червня декілька десятків громадських активістів зібралися на пляжі Ланжерон для масового протесту проти будівництва. Частина противників перелізла через паркан. Один з активістів зробив постріли в повітря. Прибулі на місце поліцейські локалізували конфлікт. Постраждалих немає.

До цього акції проти будівництва відбувалися восени минулого року. Активісти вже намагалися розібрати фундамент споруди та зносили паркан навколо будівництва.

Українські Національні Новини

Суспільство