ukenru
obsye-zafiksuvali-na-donbasi-ponad-20-vorozhikh-tankiv

ОБСЄ зафіксували на Донбасі понад 20 ворожих танків

 • 8349 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. У понеділок, 13 січня безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував 21 танк російсько-окупаційних військ в районі Тернове на схід від Донецька. Про це з посиланням на звіт ОБСЄ повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил на Донбасі, передає УНН.

"Так, 13 січня БПЛА СММ зафіксував 21 танк (тринадцять Т‑72 і вісім Т‑64) російсько-окупаційних військ в районі Тернове на схід від Донецька", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що важке озброєння з боку збройних формувань Російської Федерації розміщується за лініями відведення, але за межами виділених місць для їхнього зберігання.

В ООС наголосили, що такі дії окупантів демонструють стійке небажання дотримуватись Мінських домовленостей, взятих на себе зобов’язань в рамках консультацій Тристоронньої контактної групи щодо зберігання важкого озброєння у виділених для цього місцях, та свідчать про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту.

Як повідомляв УНН, за даними Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за 12 січня, поблизу окупованого Луганська на тимчасово окупованій території зосереджено 22 реактивні системи залпового вогню "Град".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП