oblashtuvaly-dilnytsi-u-dvorakh-yak-u-mariupoli-okupanty-provodiat-dostrokove-holosuvannia-na-vyborakh-putina

Облаштували "дільниці" у дворах: як у Маріуполі окупанти проводять дострокове "голосування" на "виборах путіна"

 • 23742 переглядiв

У тимчасово окупованому Маріуполі російські окупанти облаштовують "виборчі дільниці" у дворах мирних жителів, щоб змусити їх взяти участь у так званому "достроковому голосуванні на виборах президента російської федерації"

У тимчасово окупованого Маріуполі російські окупанти облаштовують  "виборчі дільниці" у дворах мирних жителів, для того щоб вони взяли участь у так званому "достроковому голосуванні на президентських виборах рф", повідомляє Маріупольська міська рада, передає УНН

З 10 по 14 березня у Маріуполі проходить фарс під назвою "дострокове голосування на президентських виборах рф". Мобільні групи дільничних комісій їздять по будинкам жителів та прямо у дворах влаштовують "виборчі дільниці"

- йдеться у повідомленні.

Окупанти заявляють, що така форма голосування "дозволить уникнути скупчення людей на виборчих дільницях і знизить ризик їх обстрілів". Насправді ж – це можливість для фальсифікацій та змушування людей до участі у псевдовиборах, так як  жителі не хочуть йти на дільниці, вказали у міськраді. 

Навіть при цьому явка за підсумками першого дня дострокового голосування у так званій "днр" становить лише 22%. Жителі не хочуть брати участь у цій пропагандистській "виставі"

- додали в маріупольській міській раді.

Усі розуміють, що результати заздалегідь вирішені. Справжня думка жителів нікому не цікава. росіянам треба просто "картинка" про ніби-то підтримку путіна жителями окупованих територій, додали в міськраді. 

Доповнення 

Окупанти штучно збільшують явку на тимчасово окупованих територіях шляхом примусового голосування особового складу зс рф.  

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Ветерани Вінниччини отримають 1 млн грн на власну справу

 • 53583 переглядiв