obklaly-danynoiu-rehionalni-mytnytsi-u-derzhmytnytsi-zaiavyly-pro-zvilnennia-dvokh-posadovtsiv

"Обклали даниною" регіональні митниці: у Держмитниці заявили про звільнення двох посадовців

 • 14465 переглядiв

Двох високопосадовців митної служби було звільнено після затримання за вчинення корупційних правопорушень, пов'язаних з масштабною корупційною схемою.

У Держмитниці заявили про звільнення двох посадовців, яких цього тижня затримали правоохоронці за вчинення корупційних правопорушень, передає УНН.

"Сьогодні наказом Держмитслужби звільнено директора Департаменту відомчої безпеки та контролю та його заступника, яких на цьому тижні затримали співробітники правоохоронних органів за вчинення корупційних правопорушень", - йдеться у повідомленні.

1,7 млн доларів за керівні посади на митниці для "потрібних людей": в Держмитслужбі попередили масштабну корупцію04.07.24, 18:54

Крім того, у Держмитниці зауважили, що про результати перевірок, які наразі тривають у службі та її територіальних органах, повідомлять згодом.

Нагадаємо

9 липня Служба безпеки спільно з Офісом Генерального прокурора ліквідувала масштабну корупційну схему в Центральному апараті Державної митної служби.

У результаті комплексних заходів у Києві затримано директора Департаменту відомчої безпеки та контролю Держмитслужби та його заступника.

За даними слідства, чиновники систематично вимагали неправомірну вигоду з керівників регіональних митниць.

Популярні

Новини по темі

Спека в столиці може тривати до 17 липня

 • 51222 переглядiв