ukenru
novorichni-svyatkuvannya-v-odesi-rozpochnutsya-z-19-grudnya

Новорічні святкування в Одесі розпочнуться з 19 грудня

 • 10851 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 15 грудня. УНН. З 19 грудня по 8 січня в Одесі пройдуть новорічні заходи. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила директор департаменту культури та туризму Одеської міськради Тетяна Маркова, передає кореспондент УНН.

В День Святого Миколая на Думській площі о 16.00 запалять вогні на головній ялинці міста. В цей же день аналогічні церемонії пройдуть у всіх районах міста. На головній площі міста буде встановлено спеціальний таксофон, із якого малеча зможе зателефонувати Діду Морозу та Святому Миколаю.

24 грудня на Приморському бульварі біля пам'ятника Дюку де Рішельє встановлять арт-ялинку, в цьому році вона буде пов'язана з образом ангела. Крім того, з 24 грудня по 8 січня на Приморському бульварі буде проходити фестиваль печива і працювати новорічний ярмарок.

30 і 8 січня по місту будуть їздити спеціально розфарбовані трамваї. 8 січня на Старосінній площі гратиме оркестр Дідів Морозів. У новорічну ніч конкурси та розіграші на Думській площі почнуться з 22.00. Розважати гостей будуть одеські артисти, а хедлайнерами стануть Ольга Полякова та Дзідзьо. В 00:00 годині відбудеться святковий феєрверк. 1 січня 13.00 на Думській площі пройде дитячий Новий рік, а 2 січня біля ярмарки на Дерибасівській відбудеться фестиваль глінтвейну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП