ukenru
novi-upraviteli-vertolitnogo-maydanchika-yanukovicha-nazvali-ochikuvaniy-dokhid

Нові управителі вертолітного майданчика Януковича назвали очікуваний дохід

 • 16232 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Комунальне підприємство “Центр організації дорожнього руху” вже взяло в управління конгресно-виставковий центр “Парковий” (колишній так званий вертолітний майданчик Януковича) і планує отримати достатній дохід від використання КВЦ для його підтримання у належному стані, збереження його ринкової вартості та наповнення Державного бюджету. Про це повідомили у комунальному підприємстві у відповіді на інформаційний запит УНН.

У “Центрі організації дорожнього руху” розповіли, що вже взяли в управління конгресно-виставковий центр “Парковий”. Зокрема, комунальне підприємство планує проводити там конгреси, виставки, соціально-орієнтовані заходи.

“Фінансовий план діяльності “КВЦ "Парковий“ на 2019 рік розроблявся. Дохід від управління буде достатнім для його підтримання у належному стані, збереження його ринкової вартості та наповнення Державного бюджету. КВЦ "Парковий“ не потребуватиме фінансової допомоги з боку КМДА у 2019 році та не планується виділення коштів зі столичного бюджету у 2018 році”, — наголосили у підприємстві.

Крім того, у “Центрі організації дорожнього руху” запевнили, що у 2019 році збиток “Паркового” не планується.

Нагадаємо, вертолітний майданчик на Парковій алеї офіційно передали в управління громаді Києва.

11 жовтня 2018 року під час засідання тендерного комітету АРМА управителем активами КВЦ “Парковий” було обрано КП “Центр організації дорожнього руху”, утворене згідно з рішенням Київської міської ради.

Як повідомляв УНН, раніше прокуратура Києва передала в управління державного підприємства “Фінансування інфраструктурних проектів” столичний вертолітний майданчик, який належав ТОВ “Амадеус Ко”, афільованому з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Українські Національні Новини

Економіка