nastupnoho-misiatsia-v-ukraini-startuiut-pershi-auktsiony-na-promyslovyi-vylov-ryby-u-2024-rotsi

Наступного місяця в Україні стартують перші аукціони на промисловий вилов риби у 2024 році

 • 40851 переглядiв

Україна опублікувала перші лоти для аукціону з промислового вилову риби в системі Prozorro.Продажі, орієнтовані на райони Дунаю та Дністра, з терміном подачі заявок до 3 січня 2024 року.

З 25 грудня в електронній торговій системі Prozorro.Продажі опубліковано перші оголошення про проведення аукціонів на промисловий вилов в Україні. Про це з посиланням на Державне агентство розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що перші лоти стосуються річки Дунай, пониззя річки Дністер та Дністровського лиману. 

Розігрування цих лотів відбудеться 4 січня 2024 року, а саме:

- 30 лотів по р. Дунай;

- 23 лоти по пониззю р. Дністер та Дністровському лимані.

Суб’єкти господарювання, які планують рибалити у промислових масштабах та задекларували право на це шляхом подання відповідної електронної декларації, можуть подати свої заявки на участь в аукціонних торгах до 20 години 03.01.2024

- заявили в Держрибагентстві.

Доповнення

У відомстві додали, що першочергово будуть організовуватися аукціони, які максимально враховуватимуть сезонність вилову того, чи іншого виду водних біоресурсів.

Детальну інформацію про лоти, дати проведення аукціонів, стартові ціни лотів, розміри гарантійних внесків, обсяги та види водних біоресурсів, знаряддя лову тощо можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо

В Україні запустили електронну систему рибного господарства. Реалізацію експериментального проєкту здійснюватиме Держрибагентство протягом двох років

Україна прийняла Угоду про субсидії у галузі рибальства17.08.23, 20:26 • [views_918735]

Володимир Омельченко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі