ukenru
naslidky-rosiiskoi-ataky-po-vsomu-kharkovu-nemaie-svitla-vodopostachannia-chastkove-vidnovlene

Наслідки російської атаки: по всьому Харкову немає світла, водопостачання часткове відновлене

 • 24538 переглядiв

Через масований російський авіаудар по всьому Харкову відсутнє електропостачання, але комунальні служби частково відновили водопостачання в місті з пониженим тиском.

Внаслідок масованого авіаудару рф у Харкові по всьому місту відсутнє електропостачання. Проте комунальникам вже вдалось частково відновити водопостачання у місті. Про це в ефірі телемарафону заявив міський голова Харкова Ігор Терехов, передає УНН.

Деталі 

У Харкові після атаки росіян на енергоінфраструктуру по всьому місту відсутнє світло. Проте ремонтні бригади вже частково відновили водопостачання, хо і з пониженим тиском.

Перш за все я хочу сказати, що зараз (12:19 ред.) нема електропостачання по всьому місту. Але нам вдалось частково відновити водопостачання з пониженим тиском, але водопостачання у місті є. Ми працюємо над тим, щоб нарощувати темпи водопостачання для того, щоб люди мали можливість набирати воду.

- резюмував Терехов.

Також міський голова розповів, що на маршрути електротранспорту сьогодні вивели автобуси

Крім цього, хочу сказати, що ми випустили на лінії сьогодні наші автобуси, які замінили частково електротранспорт та метрополітен, який не працює. також відкрились усі пункти незламності, де можна підзарядити свої гаджети та телефони 

- розповів Ігор Терехов.

22.03.24, 11:27 • [views_0]

Доповнення

Тим часом голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що всі ресурси області спрямовані на ліквідацію наслідків обстрілів та стабілізацію ситуації. 

Щойно провели нараду з керівництвом міста, представниками силових структур та операторів об‘єктів критичної інфраструктури. Скоординували дії для якнайшвидшого усунення наслідків російського обстрілу Харкова 

- розповів Синєгубов. 

За його словами, усі профільні служби працюють на місцях влучань. Також залучили додаткову техніку та збільшили кількість ремонтних бригад.

Очільник ОВА підкреслив, що до завершення всіх робіт для жителів Харкова відкриті Пункти Незламності.

Нагадаємо

У зв'язку з відключенням електроенергії в Харківській області оповіщення про повітряну тривогу буде передаватися через аудіоповідомлення на мобільні телефони, гучномовці та рації.

Володимир Омельченко

Суспільство