napad-na-pratsivnykiv-ttsk-u-kyievi-cholovik-udaryv-po-holovi-ta-pohrozhuvav-nozhem

Напад на працівників ТЦК: у Києві чоловік ударив по голові та погрожував ножем

 • 37097 переглядiв

У Києві чоловік на ім'я Молдерф Тимофій Аркадійович напав на співробітників ТЦК, вдаривши одного з них по голові, а іншого намагався вдарити ножем.

У Києві чоловік напав на працівників ТЦК, нанісши удари й погрожуючи ножем. Про це повідомляє Деснянський районний ТЦК та СП, передає УНН.

Деталі

У столиці України 6 квітня 2024 року о 11:50 на вулиці Шалом Алейхама 6 стався напад на працівників Деснянського ТЦК під час спілкування з військовозобов'язаним.

Мольдерф Тимофій Аркадійович, 1972 року народження, наніс удар по голові одному з військовослужбовців, а потім спробував вдарити ножем іншого. Нападник погрожував та продовжував напад.

Військовослужбовці, утримуючи нападника на безпечній відстані,  викликали поліцію. Слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції здійснила затримання та забрала речові докази.

Мольдерф Тимофій Аркадійович зараз перебуває у затриманні відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження за частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без дозволу) розпочато. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Крім того, розглядається питання щодо включення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за погрозу вбивством. Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. Міру покарання визначить суд.

Додамо

Цей випадок не є першим випадком неадекватних дій до військовослужбовців та працівників ТЦК.

Перезавантаження ТЦК почалося ще в минулому році - Зеленський06.04.24, 20:10

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

У Херсоні пролунали вибухи

 • 53297 переглядiв

В Одесі прогриміли вибухи

 • 53667 переглядiв