namahavsia-zahasyty-sukhostii--na-zhytomyrshchyni-zahynuv-cholovik

Намагався загасити сухостій : на Житомирщині загинув чоловік

 • 31619 переглядiв

39-річний чоловік помер від опіків, отриманих під час спроби загасити пожежу сухої трави на власному подвір'ї в селі Ліски Олевської громади Коростенського району Житомирської області.

У селі Ліски Олевської громади Коростенського району під час самостійного гасіння сухої трави навколо власного обійстя отримав опіки тіла та загинув 39-річний чоловік. Про це повідомляє ДСНС України, пише УНН.

8 березня о 13:38 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання сухої рослинності у с. Чижівка Звягельського району. Вже на місці події бійці ДСНС встановили, що горить суха рослинність на площі до 2-х га. існувала загроза поширенню вогню на населений пункт та лісопосадку. Впродовж півтори години рятувальники ліквідували дане займання,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Загалом вогнеборці області ліквідували 9 пожеж в природних екосистемах вогнем пройдено близько 9 га території. Нажаль не обійшлось без трагічних наслідків на одній із пожеж.

Близько 12 години до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від поліцейських, що у с. Ліски Олевської громади Коростенського району під час самостійного гасіння загоряння сухої трави навколо свого обійстя отримав опіки тіла та загинув 39-річний чоловік. Підрозділи ДСНС на гасіння даної пожежі не залучалися,

- повідомили рятувальники.

Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час прибирання присадибних ділянок, не випалювати сухостій та не розводити багаття у вітряну погоду. У випадку виникнення будь-яких надзвичайних подій чи ситуацій терміново звертайтеся до Служби порятунку за номером "101".

Нагадаємо

Біля озера Вирлиця в Дарницькому районі Києва виникла пожежа трави та очерету на площі 100 кв. м, яку вдалося локалізувати завдяки зусиллям рятувальників.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Намагався загасити сухостій : на Житомирщині загинув чоловік

     • 31619 переглядiв

    Курс валют на 11 березня: гривня девальвувала на 5 копійок

     • 29649 переглядiв