ukenru
namahalys-pohrabuvaty-bank-u-lvovi-zatrymaly-dvokh-cholovikiv

Намагались пограбувати банк: у Львові затримали двох чоловіків

 • 21376 переглядiв

У Львові під час спроби пограбування банку було затримано двох чоловіків, які мали при собі знаряддя злому, зброю, а також викрадені гроші та коштовності.

У понеділок вранці, 25 березня, у Львові затримали двох чоловіків, які намагались пограбувати банк. Вони мали із собою радіостанцію, пінцети, ножі, рукавички, балаклави. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області, пише УНН.

Сьогодні, 25 березня, о 7-й годині, усі екіпажі поліцейських Львова та області отримали орієнтування про крадіжку з банку на вулиці Володимира Великого. Попередньо, двоє осіб у масках втекли з місця події на автомобілі Opel та рухалися в напрямку виїзду з міста,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що один з екіпажів поліції помітив втікачів на зустрічній смузі руху, розвернувся та почав переслідування. Проте, за декілька хвилин, зловмисники покинули автівку на вулиці Городоцькій.

Згодом правоохоронці на вулиці П’ясецького виявили двох осіб, схожих за описом. Чоловіки мали із собою радіостанцію, пінцети, ножі, рукавички, балаклави та засоби для відкриття. У наплічниках лежали гроші та ювелірні вироби.

Особи не мають жодного відношення до військових, окрім елементів одягу,

– наголосили правоохоронці.

Нагадаємо

Правоохоронці оголосили про підозру двом жінкам, які ошукали українців на понад 45 млн гривень під приводом продажу дронів для ЗСУ.