nadavaly-avtotransport-okupantam-arma-vyiavylo-aktyvy-fizychnykh-ta-yurydychnykh-osib-yaki-spivpratsiuiut-z-vorohom

Надавали автотранспорт окупантам: АРМА виявило активи фізичних та юридичних осіб, які співпрацюють з ворогом

 • 36624 переглядiв

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) виявило активи фізичних та юридичних осіб, які здійснювали протиправну господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях України, співпрацюючи з ворогом.

Про це повідомляє АРМА в Telegram, передає УНН.

Деталі

На запит Служби безпеки України, АРМА виявило активи фізичних та юридичних осіб, які здійснювали протиправну господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях України, співпрацюючи з ворогом. Досудовим розслідуванням встановлено факти систематичного надання окремими громадянами України транспортних засобів для перевезення російських окупаційних військ, а також здійснення технічного обслуговування та ремонту військової техніки агресора. Все це відбувалося у співпраці із так званою окупаційною владою. Зокрема, згідно укладених договорів з міністерством оборони рф, зрадники України перевозили військове обладнання, зброю та інші військові технічні засоби, які використовувалися ворогом у війні проти України

- йдеться в повідомленні.

В АРМА додають, що за результатами опрацювання отриманого запиту СБУ, фахівці Управління виявлення та розшуку активів АРМА встановили та проаналізували інформацію, щодо бенефіціарних власників та підконтрольних осіб, а також наявності у їхній власності інших активів.

В результаті ретельного аналізу АРМА виявило:

статутний капітал на більш як 600 тис. гривень;

3 об'єкти нежитлової нерухомості;

3 об'єкти житлової нерухомості;

8 автомобільного транспорту.

Наша співпраця з СБУ демонструє ефективність міжвідомчої взаємодії у боротьбі зі зрадниками та колаборантами. Кожен, хто зрадив Україну, буде позбавлений незаконно набутих активів та понесе справедливу відповідальність

- зазначив заступник Голови АРМА Павло Великоречанін.

Нагадаємо

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) обрало компанію, яка проведе аукціон із продажу картин з колекції Віктора Медведчука.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі