na-zaporizhzhi-voroh-zdiisnyv-ponad-450-obstriliv-aviaudar-po-malii-tokmachtsi

На Запоріжжі ворог здійснив понад 450 обстрілів, авіаудар по Малій Токмачці

 • 22502 переглядiв

За добу російські війська здійснили 455 атак на Запорізьку область, включаючи авіаудар, 238 атак БПЛА та артобстріли. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру, але жертв серед мирного населення немає.

Російські війська за минулу добу здійснили 455 обстрілів у Запорізькій області, включаючи авіаудар, 238 атак БПЛА та артобстріли. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру, повідомив у четвер голова Запорізької ОВА Іван Федоров, пише УНН.

Деталі

"Впродовж доби окупанти завдали 455 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області. Війська рф здійснили авіаційний удар по Малій Токмачці", - написав Федоров у Telegram.

З його слів, 238 БПЛА різної модифікації атакували Біленьке, Степногірськ, Гуляйполе, Малу Токмачку, Левадне, Роботине, Новоданилівку, Малинівку та Новоандріївку.

20 обстрілів РСЗВ накрили Роботине, Новоданилівку та Малу Токмачку.

196 артобстрілів завдано по території Приморського, Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Новоданилівки, Малинівки та Левадного.

"Надійшло 9 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали", - зазначив Федоров.

Сирський про можливий наступ росіян на Запоріжжі: "Ми зможемо дати їм хорошу відповідь"24.07.24, 11:06

Популярні

Новини по темі

Дощі та до 32° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 35189 переглядiв

Іспанія передасть Україні нову батарею ЗРК Hawk у вересні

 • 110480 переглядiв

Росія обстріляла Нікопольщину з артилерії

 • 28252 переглядiв