na-zaporizhzhi-cholovik-nasmert-zbyv-viiskovosluzhbovtsia-i-vtik-yoho-rozshukuiut-pravookhorontsi

На Запоріжжі чоловік насмерть збив військовослужбовця і втік: його розшукують правоохоронці

 • 18104 переглядiв

Водій автомобіля Toyota Hilux збив на смерть військовослужбовця, який йшов узбіччям дороги в Комишувасі Запорізької області, і втік з місця події, а правоохоронці наразі розшукують винуватця.

Ввечері 12 липня в населеному пункті  Комишуваха Запорізької області невідомий водій автомобіля "Toyota Hilux" збив військовослужбовця, коли той йшов узбіччям дороги.  Водій залишив військовослужбовця помирати на узбіччі і втік. Наразі правоохоронці розшукують винуватця ДТП, повідомляє УНН із посиланням на поліцію регіону. 

12 липня близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького смт Комишуваха невідомий водій автомобіля "Toyota Hilux" скоїв наїзд на військовослужбовця, коли той йшов узбіччям дороги в попутному напрямку руху. Водій, не зупиняючись, покинув місце події. Від отриманих травм пішохід помер на місці

- йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці розшукують водія. Зазначається, що автомобіль має характерні механічні пошкодження, зокрема відсутній передній бампер та пошкоджене ліве бокове дзеркало.

У поліції закликали всіх, хто міг бути свідком події або може надати будь-яку інформацію про місцезнаходження автомобіля "Toyota Hilux" темного кольору з пошкодженнями, повідомити за номером: +38(061)-434-19-16 або 102.

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

До комюніке Саміту миру долучилася Папуа-Нова Гвінея

 • 88469 переглядiв

На фронті зафіксовано 149 бойових зіткнень – Генштаб

 • 23570 переглядiв

За добу авіація завдала 11 ударів по ворогу – Генштаб

 • 24014 переглядiв