na-tysi-politseiskyi-kater-na-shvydkosti-vikhav-u-tros-natiahnutyi-na-perepravi

На Тисі поліцейський катер на швидкості в'їхав у трос, натягнутий на переправі - ЗМІ

 • 15003 переглядiв

В Угорщині поліцейський катер на швидкості врізався в трос переправи на Тисі та перекинувся. Єдиний поліцейський на борту вижив, самостійно допливши до берега.

В Угорщині на Тисі поліцейський катер на великій швидкості в'їхав у трос, натягнутий на переправі та перекинувся. Про це УНН повідомляють з посиланням на місцеві ЗМІ.

Аварія сталася в Угорщині поблизу Тімара, над Токаєм, у повіті Саболч-Сатмар-Берег. Пором чекав на відправлення по той бік річки, а трос для порома вже був натягнутий. Судно після зіткнення розвернуло, воно перекинулося, а потім затонуло. Невдовзі після аварії поліцейський катер частково підняли, а потім витягли на берег трактором,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на катері був один поліцейський. Він вижив та самостійно доплив до берега.

Зазначається, що місцеві пороми переправляються через Тису унікальним способом — не веслами, а за допомогою мотузки, покладеної на дно річки, яка лише натягується під час руху. Місцеві жителі знають про це, ймовірно, що екіпаж поліцейського човна не знав, що зрештою призвело до аварії судна.

У Тисі втопилися вже 37 порушників кордону, за два дні біля річки затримали ще 5 чоловіків - прикордонники30.07.24, 13:53

Популярні

Новини по темі

Ірландія звинувачує росію у шпіонажі на своїй території

 • 14946 переглядiв

СБУ "накрила" масштабну агентурну мережу фсб у 6 областях

 • 35815 переглядiв