na-trokh-pidpriyemstvakh-mkhp-mayzhe-200-pratsivnikiv-zdali-krov-dlya-tikh-khto-yiyi-potrebuye

На трьох підприємствах МХП майже 200 працівників здали кров для тих, хто її потребує

 • 1302112 переглядiв

Деталі

Так, дні донора пройшли на ПрАТ «Миронівська птахофабрика», у Філії «Птахокомплекс», на СТОВ «Старинська птахофабрика» та ТОВ «МХП-Агро-С». Кров здали 192 співробітники.

«Кожна нова корпоративна донація на підприємствах компанії - тепла та яскрава подія, де люди знають, що роблять і для чого.

Співробітники МХП уже давно просувають корпоративне донорство у команді, а ми раді супроводжувати їх на цьому шляху», - кажуть у ДонорUA.

Нагадаємо

Донорський рух в компанії МХП був започаткований ще у 2020 році.

Так, зокрема торік у межах "Днів донора" працівники компанії МХП та благодійного фонду "МХП-Громаді" здійснили 635 донацій крові у 19 медичних центрах. Зібрана кров допомогла врятувати 1905 життів.

Доповнення

МХП спільно з ДонорUA підписали меморандум про партнерство.

Довідка

ДонорUA - єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з Міністерством охорони здоровʼя, СДК "Український центр трансплант-координації", ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund.

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій. Компанія працює у напрямах агро, виробництва продуктів харчування та ритейлу і має дочірні підприємства у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ та країнах ЄС. Акції МХП представлені на Лондонській фондовій біржі. Компанія МХП - вагомий гравець на аграрному ринку, виробничі потужності якого охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур – 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі