na-tot-prodovzhuiut-kampaniiu-promyvannia-mizkiv-skladeno-spysok-z-literatury-oboviazkovyi-dlia-shkil-ta-bibliotek

На ТОТ продовжують кампанію "промивання мізків": складено список Z-літератури, обов’язковий для шкіл та бібліотек

 • 65601 переглядiв

Росія склала список пропагандистської літератури для шкіл та бібліотек на окупованих територіях України. Перелік включає фронтову поезію, розповіді військових та нариси про 'героїв руської весни'.

У рф склали список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів про "героєв руской вєсни", - перелік стане обов’язковим для закладів тимчасово окупованої території України. Пише УНН із посиланням на Центр Національного Спротиву.

Ворог продовжує свою жорстку кампанію по промивання мізків українських дітей. Для цього склав список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів про "героєв руской вєсни", які мають "зберегти пам’ять" про війну проти Україні. Цей перелік стане обов’язковим для шкіл, бібліотек і культурних центрів тимчасово окупованої території України 

– інформує Sprotyv.

Особисті дані українських абітурієнтів з ТОТ шифрують з міркувань безпеки - Лубінець25.07.24, 16:29

Вказується, що центр "традіція" прилєпіна і фонд "защітнікі отєчєства" мають відношення до формування каталогу рекомендованої літератури. Також автори списку літератури рекомендували поширювати картини і скульптури, пов’язані з війною в Україні.

На ТОТ Луганщини жителям виписали понаднормові нарахування, в "лнр" рішення анулювати не збираються - Луганська ОВА24.07.24, 11:34

Популярні

Новини по темі

З початку року в Україні з'явилося 53 нові патронатні родини

 • 16152 переглядiв

У Резерв+ відтепер доступний статус бронювання

 • 34374 переглядiв