na-tot-luhanshchyny-meshkantsiam-vypysaly-ponadnormovi-narakhuvannia-v-lnr-rishennia-anuliuvaty-ne-zbyraiutsia-luhanska-ova

На ТОТ Луганщини жителям виписали понаднормові нарахування, в "лнр" рішення анулювати не збираються - Луганська ОВА

 • 34212 переглядiв

Жителі окупованої Луганщини отримали платіжки з понаднормовими нарахуваннями за електроенергію та газ. Так званий 'уряд лнр' відмовився анулювати ці нарахування, незважаючи на підвищення тарифів з 1 липня.

Тисячі жителів так званої "лнр", на тлі підвіщення тарифів, отримали платіжки з понаднормовими нарахуваннями за користування електроенергією та природнім газом. Крім того, згідно з рішенням так званого "уряду лнр", відповідні нарахування залишаються в силі.

Повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає УНН.

Деталі

Минулого року тисячі жителів так званої "лнр" отримали платіжки з понаднормовими нарахуваннями за користування електроенергією та природнім газом. Загарбники не врахували навіть пільги, обіцяні для деяких населених пунктів поблизу лінії фронту. Дехто сплатив ці суми, дехто – ні. 

 – передає Луганська ОВА.

Відповідно до рішення, яке було нещодавно ухвалене "урядом лнр", - нарахування за понад сім місяців року не анулюють.

Гроші залишаться у постачальника у якості оплати за користування послугами у майбутньому. Тарифи з 1 липня на окупованій Луганщині вже підняли, інформує Луганська обласна державна адміністрація.

Талони замість електронної черги: мешканці ТОТ Луганщини очікують місяцями відповідь від пенсійного фонду рф - Луганська ОВА24.07.24, 11:15

Популярні

Новини по темі