na-tli-viiny-v-ukraini-rosiiski-chynovnyky-vyznaiut-pohirshennia-suspilnoi-sytuatsii-u-rf-hur

На тлі війни в Україні: російські чиновники визнають погіршення суспільної ситуації у рф - ГУР

 • 26381 переглядiв

На тлі тривалої війни в Україні у росії почалось загострення соціальних проблем, що призвело до погіршення суспільної ситуації та збільшення протестної активності. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передає УНН.

Деталі 

У відомстві заявили, що у рф, зокрема у її європейській частині, зростає соціальна напруга.

Погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб, зокрема й у закритих доповідях вищим вождям терористичної росії

 - заявили у розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов очікує, що в 2025 році в росії відчують реальні проблеми

Доповнення 

Зазначається, що збільшення протестної активності російського населення виражається дедалі вищим невдоволенням війною проти України.

Крім того, спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині росії. У розвідці пояснили, що зростання рівня злочинності у регіонах рф спричинене втратою стабільних джерел доходу, труднощами у працевлаштуванні та "алкоголізацією" населення держави-агресора.

Також на посилення соціальної напруги на росії напряму впливають і високі темпи інфляції та підвищення цін на споживчі продукти

 - підсумували в ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти скаржаться на велику кількість охочих вчитись українською мовою

Нагадаємо

В окупованому росіянами Криму скаржаться на проблеми з екологією. Зокрема, жителі Армянська пишуть, що їхні ключі від будинку, решітки радіаторів в автомобілях і будівельні інструменти на балконах вкрилися липкою іржею.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли селище на Херсонщині: загинула жінка

     • 27178 переглядiв