na-terytorii-odeskoho-portu-stalos-ruinuvannia-budivli-pid-zavalamy-opynylysia-liudy-ye-zhertva

На території Одеського порту сталось руйнування будівлі: під завалами опинилися люди, є жертва

 • 16466 переглядiв

На території Одеського морського торгівельного порту сталося руйнування складської будівлі. Під завалами опинилися двоє чоловіків: один загинув, іншого вдалося врятувати. Ймовірна причина - порушення техніки безпеки.

На території Одеського морського торгівельного порту виникло руйнування складської будівлі. Під завалами опинилось два чоловіки, один з них загинув. Про це УНН повідомляє з посиланням на Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Вчора ввечері, на території Одеського морського торгівельного порту виникло руйнування складської будівлі. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що під час  руйнування  будівлі під завалами опинилось два чоловіка

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що працівниками ДСНС, за допомогою гідравлічного інструменту та бензорізу, було деблоковано громадянина, 1990 року народження.

Працівники ДСНС надали постраждалому домедичну допомогу та передали медикам. На жаль, другого чоловіка, громадянина 1993 року народження, рятувальники вилучили без ознак життя

- інформує ДСНС.

Зазначається, що ймовірна причина руйнування - порушення техніки безпеки при будівельних роботах. Обставини події, наразі, встановлюються.

Нагадаємо

Внаслідок ракетного удару по Баштанському району Миколаївщини поранено двох людей та пошкоджено будівлі. Також обстріляно Куцурубську та Очаківську громади.

В Одесі рейсовий автобус "в'їхав" у вантажівку, 13 людей травмовано20.07.24, 21:14

Популярні

Новини по темі

Сили ППО вночі збили 35 із 39 "шахедів"

 • 100461 переглядiв

На Полтавщині працювала ППО

 • 23026 переглядiв