ukenru
na-rosiyu-nasuvayetsya-tayfun

На Росію насувається тайфун

 • 10262 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. На Хабаровський край Росії насувається тайфун "Джебі". Частину регіону накриють сильні дощі, пориви вітру сягатимуть 23 м/с. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу главку МНС Росії по Хабаровському краю.

"У зв'язку з виходом 4 вересня в Японське море тайфуну "Джебі" і подальшого його зміщення на північ Хабаровського краю, 4-6 вересня на території регіону очікуються сильні, місцями дуже сильні дощі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість жертв тайфуну "Румбіа" в Китаї перевищила 30 осіб

4 вересня дощі пройдуть на півдні краю: в Бікінском, Вяземському, Хабаровському і Нанайському районах, в районі імені Лазо і в Хабаровську. Вітер у долинах річок посилиться до 18-23 м/с. У середу і четвер сильні дощі накриють центральну частину північних районів, зокрема Комсомольський, Ванинский, Радянсько-Гаванський, Ульчскій, Миколаївський. Вітер на узбережжі може посилиться до 25-30 м/с.

Жителів регіону попередили також про можливі аварії та ускладнення роботи в сфері житлово-комунального господарства, підтоплення та пошкодженні конструкцій через вітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тайфун "Джондарі" досяг узбережжя Шанхая

Українські Національні Новини

Новини Світу