ukenru
na-rivnenschini-otruyilisya-sim-vikhovantsiv-shkoli-internatu

На Рівненщині отруїлися сім вихованців школи-інтернату

 • 8879 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У школі-інтернаті у смт Мізоч Рівненської області стався спалах гострої кишкової інфекції. До лікарні госпіталізували дев'ять людей, серед яких семеро - вихованці навчального закладу. Про це повідомила прес-служба ДУ "Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України", передає УНН.

"В інфекційне відділення Здолбунівської ЦРЛ з ознаками гострої кишкової інфекції з 19 по 20 вересня 2018 року госпіталізовано 7 вихованців КЗ "Мізоцька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів" та двох працівників даного закладу (вихователя та кухаря)", - йдеться в повідомленні.

У всіх дев'ятьох хворих схожі симптоми: біль в епігастральній області, нудота, блювота, пронос, температура до 40°С. Попередній діагноз - "гострий гастроентероколіт". Хворим надають відповідну медичну допомогу.

"Спеціалістами ДУ "Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України" проводиться епідрозслідування даного спалаху та з’ясовуються причини виникнення спалаху", - додали у лабораторному центрі.

Нагадаємо, у Дніпрі захворіли 39 учнів школи №62. З'ясувалося, що причиною масового захворювання стала питна вода

Українські Національні Новини

Кримінал та НП