na-okupovanykh-terytoriiakh-rosiiany-vidbyraiut-avtivky-v-ukraintsiv-ta-zmushuiut-yikh-kopaty-okopy-tsns

На окупованих територіях росіяни відбирають автівки в українців та змушують їх копати окопи - ЦНС

 • 28070 переглядiв

росіяни конфісковують транспортні засоби у мешканців окупованих територій України для потреб своєї армії, примушують затриманих до примусових робіт, таких як риття окопів.

На окупованих територіях України росіяни відбирають транспорт у місцевих мешканців для потреб їхньої армії. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

росіяни конфісковують транспорт мешканців тимчасово окупованих територій, яких затримують за порушення комендантського часу.

Крім конфіскації майна, ворог практикує примусові роботи для "порушників". Зокрема затриманих змушують копати окопи на потреби окупантів.

При цьому затриманих перевіряють на наявність російського паспорта та перевіряють телефони, й у випадку підозр у нелояльності мешканців затримують.

Доповнення

Центр національного спротиву закликає передавати інформацію про ворога та його розміщення. У Спротиві обіцяють, що анонімність звернення гарантована. 

Нагадаємо

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявиВ, що росіяни міняють етнічний склад мешканців ТОТ, завозять гастарбайтерів з усієї росії та анонсують призначення учасників "сво" на керівні посади. 

Популярні

Новини по темі

Харків під ракетним ударом рф: є "прильоти" у передмісті

 • 25525 переглядiв

НБУ вперше з грудня знизив облікову ставку: до 14,5%

 • 28218 переглядiв

Бундестаг знову відхилив постачання ракет Taurus в Україну

 • 67283 переглядiв