na-okupovanomu-pivdni-rosiiany-rozseliaiut-viiskovykh-u-bazakh-vidpochynku-poruch-iz-turystamy-tsns

На окупованому півдні росіяни розселяють військових у базах відпочинку поруч із туристами - ЦНС

 • 23163 переглядiв

На окупованому півдні України росіяни використовують пансіонати та санаторії для розміщення військових. Центр національного спротиву закликає ігнорувати відпочинок на захоплених територіях через небезпеку для туристів.

На окупованому півні України росіяни все частіше використовують пансіонати та санаторії для розміщення там військових. Про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

У ЦНС пояснюють це тим, що росіяни фактично знищили туристичну галузь на тимчасово окупованих територіях.

Зафіксовані випадки розселення збройних сил ворога на пансіонатах узбережжя Азовського та Чорного морів, зокрема на Арабатській стрілці. Такі дії наражають на небезпеку тих нечисленних туристів, яких ворог відправляє путівками на захоплені курорти

- заявили в Спротиві. 

У Центрі додають, що війська рф завжди ховаються за мирними мешканцями, адже це є основою російської доктрини й варварської ідеології московського деспотизму.

На Херсонщині окупанти на законодавчому рівні закріплять обов’язкову пропаганду серед дітей - Центр спротиву11.07.24, 14:16

У зв'язку з цим Спротив закликає ігнорувати відпочинок на захоплених територіях.

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву заявили, що на загарбаних територіях агресор погрожує депортацією, якщо люди не отримають російські паспорти.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У столиці фунікулер закриють на плановий ремонт

     • 17027 переглядiв