ukenru
na-odeschini-inozemtsya-obsipali-nevidomim-poroshkom

На Одещині іноземця обсипали невідомим порошком

 • 8537 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 10 вересня. УНН. На вихідних у місті Білгород-Дністровський Одеської області невідомий обсипав порошком, попередньо кислотою, громадянина Італії. Про це на своїй сторінці у Facebook написала адвокат Людмила Піковська, передає УНН.

"08.09.2018 о 9 годині 45 хвилин у м. Білгород-Дністровський Одеської області, у під'їзді багатоповерхового житлового будинку, жовтим порошком (попередньо кислота) обсипали громадянина Італії Арканджелі Джованні, який тривалий час захищає в судах України право на повернення сина в Республіку Італія", - написала адвокат.

У Білгород-Дністровському відділі поліції кореспонденту УНН повідомили, що відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за ст.125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Наразі проводиться експертиза, за результатами якої буде остаточно визначено ступінь нанесених тілесних ушкоджень, а також речовина, якою обсипали громадянина Італії. На даний момент чоловік перебуває в одеській лікарні ім. Філатова.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до завдання тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 31 липня у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк: жінку облили невідомою речовиною у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. Суд обрав запобіжні заходи п'ятьом підозрюваним у злочині. Кримінальне провадження за фактом вчинення замаху на Гандзюк передали до центрального апарату Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП