na-mykolaivshchyni-vnochi-znyshchyly-sim-shakhediv-ale-cherez-ataku-ye-poshkodzhennia-na-ahrofirmakh

На Миколаївщині вночі знищили сім "шахедів", але через атаку є пошкодження на агрофірмах

 • 30963 переглядiв

Українська протиповітряна оборона знищила сім російських ударних безпілотників "шахед" у Миколаївській області; було зафіксовано пошкодження на сільськогосподарських підприємствах, але ніхто не постраждав

У Миколаївській області у ніч на 1 грудня знищили сім ударних дронів типу Shahed, запущених російськими військами, внаслідок атаки "шахедів" є пошкодження на агропідприємствах, повідомив у п'ятницю голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Уночі, з 30 листопада на 1 грудня, на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони було знищено сім ворожих БпЛА типу "Shahed-131/136"

- повідомив Кім у Telegram.

Зі слів голови ОВА, у Баштанському районі є пошкодження.

Сьогодні вночі, внаслідок атаки БпЛА типу "Shahed-136/131" на агропідприємствах пошкоджено складську будівлю, ангар, сільськогосподарську техніку. Постраждалих немає

- зазначив Кім.

У Миколаївському районі, з його слів, учора, 30 листопада, о 12:19 та 22:58 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії та береговій смузі міста Очаків. Постраждалих немає.

Доповнення

Сили оборони у ніч на 1 грудня знищили у небі над Україною 18 з 25 ударних дронів типу Shahed та одну ракету Х-59 із двох, запущених російськими військами.

Популярні

Новини по темі

росіяни вбили ще одного жителя Донеччини, поранили шістьох

 • 24286 переглядiв

Сили оборони завдали 11 авіаударів по російських військах

 • 25324 переглядiв

ЦАХАЛ заявив про авіаудари по сектору Гази

 • 73333 переглядiв