na-luganschini-okupanti-pereviryayut-telefoni-uchniv-ta-vchiteliv-na-zaboroneniy-kontent-tsini-na-tovari-pershoyi-neobkhidnosti-formuyutsya-stikhiyno-ova

На Луганщині окупанти перевіряють телефони учнів та вчителів на "заборонений" контент, ціни на товари першої необхідності формуються стихійно - ОВА

 • 50414 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Жителям прифронтових сіл на Луганщині привезли тижневий запас хліба, в школах Алчевська окупанти перевіряють телефони без присутності батьків, проїзд у таксі по Луганську вдвічі дорожчий за російські міста. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Середньодобова кількість ворожих обстрілів вздовж нашої ділянки відповідальності не зменшується. Знов під вогнем опинилися Білогорівка та Невське. Але нам все ж таки вдалося доставити до жителів Невського та сіл навколо 280 буханок хліба. Цього їм має вистачити на тиждень. Як зазвичай, спитали про поточні потреби – допоможемо якнайшвидше», – йдеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомив голова ОВА, 7 листопада росіяни спробували йти вперед у Серебрянському лісі, де їх вчергове спинили наші захисники. Ворог вдарив по Надії та Серебрянському лісництву з авіації.

Доповнення

Зазначається, що раптові перевірки телефонів дітей дісталися Алчевська. Так звані представники правоохоронних органів «лнр» без попередження приходять до обраного навчального закладу та збирають пристрої у вчителів та учнів. Перевіряють на наявність забороненого в окупації контенту та підозрілих діалогів у соцмережах. Рейди відбуваються за відсутності батьків чи законних опікунів.

Вже неодноразово повідомлялося про ціни на продукти та товари першої необхідності, які у так званій «лнр» формуються стихійно, різні в окремих містах і набагато вищі за російські.

Теж саме і з перевізниками. Ціни на таксі між окупованими того року містами водії пропонують будь-які, особливо там, де відсутні регулярні перевезення. Втім, ніхто не опікується цим питанням навіть в Луганську. Там виклик автівки коштує вдвічі дорожче, ніж в обласних центрах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганщина: окупанти змушують дітей плести маскувальні сітки для військових рф, міста залишаються без води та світла - ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві призупинили роботу фунікулера

     • 82754 переглядiв