ukenru
na-luganschini-khloptsya-pidozryuyut-u-zhorstokomu-vbivstvi-svoyikh-didusya-ta-babusi

На Луганщині хлопця підозрюють у жорстокому вбивстві своїх дідуся та бабусі

 • 15887 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. На Луганщині затримали 20-річного хлопця, який забив до смерті своїх дідуся та бабусю, ймовірно, гайковим ключем. Про це повідомили у пресслужбі поліції Луганської області, передає УНН.

"За підозрою у вчиненні жорстокого вбивства двох людей затримали 20-річного місцевого мешканця, який підозрюється у вбивстві своїх рідних. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, подія сталася 18 лютого близько 19:30. До Сєвєродонецького відділу поліції від диспетчера ДСНС надійшло повідомлення, що в одній з багатоповерхівок по пр. Космонавтів сталася пожежа. На місці пригоди рятівники виявили в квартирі двох загиблих з ознаками насильницької смерті.

"Встановлено, що вбиті 75-річний чоловік та 68-річна жінка проживали з онуком. За попередньою інформацією, між ними виник конфлікт, в результаті якого підозрюваний забив дідуся з бабусею, ймовірно, гайковим ключем. З місця події вилучені речові докази", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що слідчі внесли відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

"Наразі відомо, що осередок пожежі був у кухні, в інші кімнати, де знаходилися тіла, вогонь не встиг розповсюдитися. Після проведення досліджень спеціалістами ДСНС буде прийняте рішення про додаткову кваліфікацію цієї події", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, за інформацією Нацполіції, затримано підозрюваного у смертельному вогнепальному пораненні чоловіка в Кременчуці біля зупинки громадського транспорту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП