na-livoberezhzhi-dnipra-voroh-ponad-try-tyzhni-robyt-sproby-zachystyty-platsdarmy-ukrainskykh-zakhysnykiv-syly-oborony-pivdnia

На лівобережжі Дніпра ворог групами до відділення понад три тижні робить спроби зачистити наші плацдарми - Сили оборони Півдня

 • 22877 переглядiв

Російські війська вже більше трьох тижнів безуспішно намагаються зачистити плацдарми українських сил на лівому березі Дніпра на півдні.

Російські війська понад три тижні намагаються групами до відділення зачистити плацдарми Сил оборони на лівобережжі Дніпра на півдні, але безуспішно. Про це повідомили в Силах оборони півдня України у четвер, пише УНН.

Деталі

"Ворог не полишає намір вибити наші підрозділи із зайнятих позицій на лівобережжі Дніпра. За минулу добу спромігся на 2 штурми. Групами до відділення, без підтримки бронетехніки, ворог намагається зачистити наші плацдарми понад три тижні. Але наші позиції стало залишаються за нами, а ворог із втратами ретирується до наступних спроб", - повідомили у Силах оборони півдня України у Telegram.

Як зазначається, в операційній зоні Сил оборони Півдня, попри погіршення погодних умов, триває контрбатарейна боротьба.

"Ворожі війська не припиняють аеророзвідку, продовжують тиснути артилерійськими обстрілами та застосовують ударні дрони різних типів. Але і тут погода суттєво вплинула на інтенсивність всіх видів бойових дій. Щільна хмарність, штормовий вітер і дощі не сприяють ані розвідці, ані наведенню, ані мобільності арт-розрахунків", - вказали у Силах оборони Півдня.

Популярні

Новини по темі

Сильний землетрус стався у Чорногорії

 • 27788 переглядiв