na-kyivshchyni-zatrymaly-paru-za-pidpal-avto-viiskovykh-ta-volonteriv

На Київщині затримали пару за підпал авто військових та волонтерів

 • 30973 переглядiв

У Петропавлівській Борщагівці затримано чоловіка та жінку, які спалили три автомобілі військових та волонтерів. Підозрювані діяли на замовлення, отримавши винагороду в 500 доларів США.

Правоохоронці затримали чоловіка з жінкою, які спалили автівки військовослужбовців та волонтерів в селі Петропавлівська Борщагівка Київської області. Про це УНН повідомляє із посиланням на Офіс Генпрокурора.

Деталі

За даним слідства, 29 липня в селі Петропавлівська Борщагівка чоловік із жінкою облили легкозаймистим розчином і підпалили три автівки. Одна з них належала ЗСУ, дві – волонтери мали передати військовим.

Свої дії вони знімали на мобільний телефон, а відео відправили "замовнику".

Як повідомляється, раніше до підозрюваних в Telegram звернувся чоловік, який запропонував підпалювати автомобілі Сил оборони. За таку "роботу" обіцяв винагороду в 1000 доларів США, але фактично заплатив виконавцям половину.

Наразі за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури їм повідомлено про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 114-1 КК України).

До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Підпалив автівку українського військовослужбовця: у Харкові затримали молодика30.07.24, 10:57

Популярні

Новини по темі