na-kyivshchyni-cholovikovi-zahrozhuie-5-8-rokiv-uviaznennia-za-udar-nozhem-oponenta-cherez-obrazu-druzhyny

На Київщині чоловікові загрожує 5-8 років ув'язнення за удар ножем опонента через образу дружини

 • 9400 переглядiв

44-річному чоловікові загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі за удар ножем у живіт 58-річного чоловіка під час конфлікту через образу його дружини в одному з сіл Київської області.

У Київській області 44-річний чоловік під час конфлікту вдарив ножем 58-річного опонента через образу його дружини. За скоєне йому загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення. Про це повідомляє Поліція на Київщині, передає УНН.

Деталі

Поліцейські Київщини повідомили про підозру 44-річному мешканцю села Пустоварівка у Сквирській громаді. Чоловік під час конфлікту вдарив ножем потерпілого, за що йому загрожує від пʼяти до восьми років увʼязнення.

Подія сталася у коридорі місцевого гуртожитку. За даними слідства, напередодні потерпілий словесно образив дружину підозрюваного. Наступного дня ображений чоловік пішов до 58-річного кривдника та під час сварки вдарив його ножем у живіт. Потерпілого терміново ушпиталили з проникаючим пораненням, йому було проведено оперативне втручання.

Правоохоронці затримали зловмисника на місці події та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). У суді затриманому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення.

Підробив документи, щоб поїхати в круїз на Кариби: судді з Київщини повідомили про підозру 16.07.24, 16:20

Юлія Котвицька

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Макрон погодив відставку уряду та прем’єра Франції Атталя

 • 13871 переглядiв