na-kyivshchyni-batko-zgvaltuvav-15-richnu-donkuiomu-povidomleno-pro-pidozru

На Київщині батько зґвалтував 15-річну доньку: йому повідомлено про підозру

 • 13764 переглядiв

У Бориспільському районі 42-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння зґвалтував свою 15-річну доньку. Підозрюваного затримано, йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Перебуваючи вдома, п'яний чоловік вчинив насильницькі дії щодо 15-річної доньки. На ранок дівчина розповіла все матері, яка і звернулась до правоохоронців. Про це повідомляє поліція Київщини, пише УНН.

18 липня, близько 15:49 години до Бориспільського управління поліції Київщини звернулася матір та повідомила, що її доньку зґвалтував рідний батько. За скоєне кривднику загрожує до 12 років позбавлення волі,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Правоохоронці встановили, що подія сталася у вечірній час в одному із сіл Бориспільщини. 42-річний зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на території власного домоволодіння зґвалтував та вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно 15-річної доньки, всупереч її волі.

Правоохоронці в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали фігуранта та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази вилучено.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру, за фактом зґвалтування та сексуального насильства (ч. 3 ст. 152, ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України). Судом обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Слідство триває.

Нагадаємо

В Одеській області за зґвалтування 9-річної дівчинки затримали 25-річного чоловіка. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС продовжив економічні санкції проти рф

     • 91358 переглядiв

    Знайдено уламки вертольота Robinson, який зник у якутії 19 липня

     • 13384 переглядiв