ukenru
na-khersonshchyni-vnaslidok-detonatsii-snariada-na-poli-zahynuv-traktoryst

На Херсонщині внаслідок детонації снаряда на полі загинув тракторист

 • 26582 переглядiв

У Херсонській області поблизу одного з населених пунктів Високопільської громади загинув тракторист, який наїхав на вибуховий пристрій, залишений російською армією.

На Херсонщині поблизу одного з населених пунктів Високопільської громади внаслідок підриву на вибухівці загинув тракторист. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури, пише УНН.

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України),

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, 29 березня близько 13:40 у полі, поблизу одного з населених пунктів Високопільської громади, під час виконання весняно-польових робіт загинув тракторист.

Керуючи технікою чоловік наїхав на залишений російською армією вибуховий пристрій, який здетонував.

У прокурорі додали, що спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Нагадаємо

25 березня Чоловік отримав поранення внаслідок підриву трактора на протитанковій міні в полі біля села Пришиб Ізюмського району Харківської області.