na-kharkivshchyni-cherez-vorozhi-obstrily-travmovani-10-liudei-u-prokuraturi-pokazaly-naslidky-ostannikh-obstriliv

На Харківщині через ворожі обстріли травмовані 10 людей: у прокуратурі показали наслідки останніх обстрілів

 • 103452 переглядiв

Десять цивільних осіб, у тому числі водій карети швидкої допомоги, отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів російськими військами різних сіл Харківської області.

Десять цивільних осіб постраждали в результаті нових ворожих обстрілів Харківської області, серед них був водій бригади екстреної медичної допомоги. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

13 квітня о 13:30 з FPV-дрону окупанти атакували село Петропавлівка в Куп'янському районі, внаслідок чого було поранено водія екстреної медичної допомоги. О 10:30 російська армія обстріляла село Загризове, зруйнувавши приватні будинки. Цього ж дня близько 2:20 було обстріляно селище Борова, де постраждав будинок культури.

12 квітня о 22:30 у місті Куп'янськ стався ракетний удар, в результаті якого поранення отримали двоє чоловіків віком 61 та 73 роки, а також було пошкоджено житлові та господарські будівлі. В той же день село Шестакове потерпіло від обстрілу, де четверо цивільних чоловіків отримали поранення.

Вчора, в селі Веселе, 47-річний чоловік постраждав внаслідок артилерійського обстрілу, а у місті Вовчанськ травмувались двоє чоловіків віком 63 та 43 роки.

За інформацією, у Куп'янську та Боровій були завдані удари ракетами "Гром Е-1".

Прокурори та слідчі поліції активно працюють над документуванням воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Нагадаємо

Ворог обстріляв та пошкодив енергетичну інфраструктуру в Харківській області. Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі в області застосовуються графіки відключень.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

росіяни атакували дроном Нікополь: поранені три людини

 • 58296 переглядiв