ukenru
na-donechchini-ogolosili-pro-pidozru-deputatu-yakiy-golosuvav-za-provedennya-psevdorefendumu

На Донеччині оголосили про підозру депутату, який голосував за проведення псевдорефендуму

 • 18310 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. На Донеччині оголосили про підозру депутату, який у 2014 році голосував за проведення псевдореферендуму. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"Прокурор Донецької області Євген Білоусов повідомив про підозру депутату Миронівської селищної ради Бахмутського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні 2014 року депутат Миронівської селищної ради, розуміючи незаконний характер своїх дій, розглянув та у подальшому позитивно проголосував за внесене до повістки дня сесії питання про надання приміщення Миронівського палацу культури для проведення так званого "референдуму" з питання визнання державної самостійності так званої "ДНР".

Наразі до суду скеровано клопотання щодо обрання чоловікові запобіжного заходу.

Нагадаємо, на Донеччині прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох депутатів, які підтримували проведення псевдореферендуму у 2014 році.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП