ukenru
na-dnipropetrovshchyni-vnaslidok-ataky-rf-poshkodzheni-enerhetychni-obiekty-ye-pereboi-zi-svitlom-ta-vodoiu

На Дніпропетровщині внаслідок атаки рф пошкоджені енергетичні об'єкти: є перебої зі світлом та водою

 • 32189 переглядiв

Енергетичні об'єкти у чотирьох районах Дніпропетровської області були пошкоджені внаслідок ракетного обстрілу з боку росії, що спричинило перебої з електро- та водопостачанням. В області будуть введені графіки відключень світла.

У Дніпропетровській області внаслідок ракетної атаки рф пошкоджені енергетичні об'єкти у чотирьох районах. Є перебої зі світлом та водопостачанням. Будуть введені графіки відключень, повідомив голова ОВА Сергій Лисак, передає УНН

Пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням. Будуть введені графіки відключень

- написав Лисак у соцмережах.

Також він повідомив, що в області є понад 1300 Пунктів незламності. Їх підготували заздалегідь.  Там можна перечекати відключення електрики. Світло, тепло, можливість підзарядити гаджети та випити гарячого чаю.  Знайти найближчий пункт можна в "Дії".

Доповнення

У Сумській області внаслідок ракетної атаки рф на об'єкти енергосистеми України тимчасово введено графіки аварійних відключень у низці районів. 

Також на Полтавщині внаслідок масованої атаки застосовані превентивні вимкнення та введений графік аварійних відключень світла.