ukenru
na-73-rotsi-zhyttia-pomer-kolyshnii-narodnyi-deputat-hennadii-moskal

На 73 році життя помер колишній народний депутат Геннадій Москаль

 • 75272 переглядiв

Колишній народний депутат і колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль помер на 73-му році життя після важкої хвороби.

Сьогодні, 17 березня, після важкої хвороби помер колишній народний депутат та ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп Микола Княжицький, передає УНН.

Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою. Під час Революції Гідності саме Геннадій Геннадійович попереджав журналістів Еспресо про плановані напади на новостворений канал Майдану, а згодом оприлюднив плани влади Януковича на знищення Еспресо, 5 каналу та інших патріотичних медіа,

повідомив Княжицький.

Довідково

Геннадій Москаль народився 11 грудня 1950 року у селі Задубрівка, що у Чернівецькій області. Свого часу був народним депутатом 6 та 7 скликання. Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з 5 березня 2015. З 15 липня 2015-го по 11 червня 2019-го - голова Закарпатської ОДА.

Нагадаємо

У лютому помер колишній радянський політв'язень, борець за незалежність України, Герой України Степан Хмара.

Павло Башинський

Суспільство