my-vidkryly-druhyi-front-komandyr-rdk-nazvav-prychyny-viiskovoi-operatsii-u-rf

Ми відкрили другий фронт: командир РДК назвав причини військової операції у рф

 • 53894 переглядiв

Російські добровольчі підрозділи перенесли бойові дії на територію росії, відкривши другий фронт і послабивши тиск на інші ділянки фронту в Україні.

Завдяки діям російських добровольчих підрозділів бойові дії вдалось перенести на території росії. Про це заявив командир російського добровольчого корпусу Денис (White Rex) Нікітін під час пресконференції, відео якої оприлюднило Ми-Україна, пише УНН.

Деталі 

Нікітін зауважив, що обмежена військова операція Сил опору російської збройної опозиції, яка зараз проходить на території рф, є "безпрецедентною подією".

По суті, що ми можемо зараз констатувати, це визнає наш ворог, – ми змогли, напевно без перебільшення сказати, відкрити другий фронт. Перенести повноцінно воєнні дії на територію ворога. Тепер театр воєнних дій це не лише територія України, а й територія рф

- заявив командир Російського добровольчого корпусу Денис.

Рейди на бєлгородську та курську області: РДК повідомив про нову партію полонених із числа зс рф16.03.24, 12:59

Командир РДК зауважив, що завдяки таким "серйозним змінам", розширенню й продовженню лінії боєзіткнення вдалося послабити тиск військової машини Кремля на інших ділянках фронту. Зараз лінія фронту стабілізувався.

Наразі можна казати про те, що державний кордон між Україною та рф став "повноцінним продовженням лінії фронту", яку вдалося створити силами бійців російських добровольчих підрозділів

- додав Нікітін.

Нагадаємо

Минулого тижня, Добровольчий корпус росії оголосив про створення гуманітарного коридору для вільного виходу мирних жителів і російських військових із прикордонних населених пунктів у Курській і Бєлгородській областях росії у зв'язку з обмеженням військової операції в цих районах.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі