ukenru
moskalkova-rozpovila-pro-stan-zdorovya-klikha

Москалькова розповіла про стан здоров'я Клиха

 • 9978 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Ще одну відповідь щодо стану здоров’я українського політв’язня Станіслава Клиха отримала український Омбудсмен Людмила Денісова від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової. Про це повідомила Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова у Facebook, передає УНН.

"Михайло Федотов у листопаді з посиланням на керівництво колонії відповів мені, що Станіслав перебуває у задовільному стані, за ним ведеться нагляд лікарів. Вже у грудні Станіслав Клих написав відкритий лист, в якому повідомив про свій критичний стан здоров’я – можливу гангрену та підозру на рак. І я знову терміново звернулася до Тетяни Москалькової та Михайла Федотова. Зараз Тетяна Москалькова з посиланням на російських тюремників повідомляє, що Клих у задовільному стані перебуває під наглядом лікаря-психіатра та отримує лікування у філіалі "Психіатричної лікарні", - сказано у повідомлені. 

При цьому, за інформацією Москалькової, ніяких інших додаткових обстежень йому не будуть проводити, бо він не потребує їх.

Як повідомляв УНН, Клих п'ять днів провів у лікарні, а Кольченка засадили в ШІЗО.

Нагадаємо, український політв'язень Станіслав Клих вже п'ять років не бачився зі своєю сім'єю та батьками. 

Як повідомляв УНН раніше, Верховний суд Чеченської Республіки РФ присудив Станіславу Клиху 20 років позбавлення волі.
Станіслав Клих і Микола Карпюк, за версією російського слідства, брали участь у Першій Чеченській війні проти російських федеральних сил у складі збройних формувань самопроголошеної республіки Ічкерія.

Українські Національні Новини

Політика